Hungarian Quad Challange 2017
2017-es évben megrendezésre kerülő Hungarian Quad Challange sorozat ahogy az a nevében is leírásra került: egy kihívás (challange), amely olyan személyeknek szól akik a quad vagy a side by side motorozást hobbiként űzik és szeretnék saját maguk illetve gépeik határát feszegetve egy remek társaságban aktív kikapcsolódásban részt venni.
Természetesen a résztvevőket mind korábban úgy ebben az évben is értékelni fogjuk.

Nagyon fontos ugyanakkor elmondani két dolgot az egyik ez a sorozat nem országos bajnokság! Itt nem igazolt profi versenyzők nem gyári csapatok, hanem a szó jó értelmében vett amatőr magánszemélyek vesznek részt, tehát ha valaki attól tart, hogy az ő képessége vagy gépe nem lenne megfelelő akkor azt tanácsoljuk, hogy jöjjön, el egy rendezvény helyszínünkre fogadja el a kihívásunkat és tapasztalja meg testközelből, hogy mit is jelent a HQC sorozat szellemisége.
Amit garantálni tudunk: baráti légkör, hihetetlen élmények és rendkívüli pályák. Úgy hisszük, aki egyszer társunk lett a kalandban az következő futamon már biztosan a résztvevők között köszönthetjük.

A másik nagyon fontos dolog, amely már régóta egy többször előkerülő probléma:
A HQC sorozat egy márka független esemény, amelyre bármilyen márkájú, ismétlem: bármilyen márkájú gépet birtokló személyek jelentkezését várjuk. Tehát mindegy, hogy milyen márkájú, vagy mekkora cm3 a motorod illetve te milyen tudás birtokában vagy, köztünk a helyed, ha barátok közt, biztonságban, egy remek motoros kalandban szeretnél részt venni.
A kérésünk csak az hogy 2x4, 4x4 quad vagy side by side gép birtokában legyél ha elfogadod a kihívásunkat!!!

Verseny időpontok:
  1. 2017. március 25. - Soltvadkert
  2. 2017. április 22. - Piliscsév
  3. 2017. július 15. - Bugyi
  4. 2017. szeptember 30. - Somogyaszaló
  5. 2017. október 14. - Kalocsa