Kérjük, engedélyezze a JavaScript futtatását

A MEGBÍZHATÓSÁG ÉS A TELJESÍTMÉNY TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓJA

A LEGJOBB MUNKATÁRS

Kapjon többet a pénzéért a RANGER CREW 1000 EPS páratlan teljesítményével, kényelmével és megbízhatóságával.

MUNKÁRA KÉSZÜLT

A RANGER CREW szíve az új 1000 OHC motor, amelyet kifejezetten terepjáró használatra terveztek. Már alacsony fordulatszámon nagy teljesítményt és nyomatékot biztosít, így teljes mértékben kihasználhatja a kategóriájában legnagyobb, 1134 kg-os vontatási kapacitást és a 454 kg-os nagy teherbírást. Ez teszi a RANGERA CREW 1000-et ideális munkagéppé.

NAGY KÉNYELEM

Aki egész nap terepen tölti a napját, biztosan értékelni fogja a RANGER CREW vezetési kényelmét. A kényelem szó szerint körülveszi önt: újragondolt kárpitozott ülések, állítható magasságú kormánykerék, több mint 70 literes tárolóhely és bőséges hely a ki és beszálláshoz. Ráadásul a kiváló, 25,4 cm-es rugóúttal rendelkező futómű tökéletesen elnyeli az akadályokat.

NEM IJED MEG TEREPTŐL

Amikor sziklákkal, gödrökkel, rönkökkel és sárral találja szembe magát akkor olyan gépre van szüksége, amely bírja a strapát. Ezért adtunk a RANGER CREW 1000-nek egy rendkívül masszív, egy darabból álló vázat, és az alját teljes hosszúságú futóműfedéllel láttuk el. Ezenkívül lezártuk a perselyeket és a csapágyakat, valamint megerősítettük az első hajtásláncot, hogy a RANGER CREW megbízhatóan kezelje a terhelést.

ÚJ AGRESSZÍV DESIGN

Új motorháztető, áttervezett sárvédők, teljesen új fényszórók és prémium megjelenés. A teljesen újratervezett orr résszel a RANGER CREW 1000 kiemelkedik a tömegből.

AZ ELÜLSŐ VÉDŐBURKOLAT MÁR ALAPFELSZERELTSÉG

A Ranger 1000 CREW-nál az alapfelszereltséghez tartozik egy teljes első védőburkolat, valamint a kerékfelfüggesztés, a féltengelyek és a keresztlengőkarok burkolatai is.

NAGY HASMAGASSÁG

A 27 colos gumiabroncsok és a lenyűgöző, 30,5 cm-es hasmagasság lehetővé teszi, hogy a különösen nehéz terepen a legkeményebb munkákat is gond nélkül elvégezze.

KÉNYELMES FUTÓMŰ

Az első tengely 25,4 cm-es rugóútja és az IRS független hátsó felfüggesztése egész napos menetkényelmet biztosít bármilyen terepen is közlekedjen.

ELEGÁNS BELSŐ TÉR, RENGETEG HELY

Rengeteg fejlesztés teszi élvezetesebbé a hosszú munkanapokat a RANGER CREW 1000-nél. Ilyen fejlesztés például az új prémium kormánykerék is, ami garantált kényelmet biztosít a jármű sofőrjének.

VERSATRAC GYEP ÜZEMMÓD

Praktikus a ház körüli érzékeny felületeken végzett munkákhoz: a hátsó tengelyen található, kioldható differenciálmű lehetővé teszi a szorosabb fordulást anélkül, hogy a kerekek kárt tennének a gyepben.

TÁROLÓREKESZEK A VEZETŐFÜLKÉBEN

Számos könnyen hozzáférhető tárolórekesz és doboz kapott helyet a vezetőfülkében, amelyek összkapacitása meghaladja a 103 litert.

EGYSZERŰ AKKUMULÁTORTÖLTÉS

A közvetlenül a műszerfalba integrált töltőcsatlakozóval gyorsan és egyszerűen töltheti a RANGER 1000 akkumulátorát.

MAXIMÁLIS FUNKCIONALITÁS

Hozza ki a legtöbbet a RANGER CREW-ból a továbbfejlesztett alvázzal, a jobb vontatási képességekkel és a szuper egyszerű tartozék-integrációval.

454 KG TEHERBÍRÁSÚ RAKODÓTÉR

A rakodótér elegendő helyet kínál a különféle szerszámok, eszközök, anyagok és berendezések elhelyezésére is. A gázrugóknak köszönhetően a doboz könnyen be- és kirakodható.

TÖBBET MESSZEBBRE

A RANGER CREW 1000 standard 2 hüvelykes vonóhoroggal akár 1134 kg tömegű pótkocsit is vontathat - ez a legmagasabb érték a szegmensben.

TARTOZÉKOK EGYSZERŰ INTEGRÁLÁSA

A Lock & Ride segítségével könnyedén testreszabhatja RANGER 1000-ét. A rendszer lehetővé teszi például egy szélvédő, egy tető, egy csörlő gyors felszerelését és a tárolási lehetőségek bővítését is.

s

Ranger Crew 1000-6 EPS

T1b

A RANGER 1000-rel akár 6 embert is szállíthat, és a legnehezebb feladatokat is elvégezheti, hiszen a RANGER 1000-et a képességek, a kényelem és az erő figyelembevételével tervezték.

  • Kapacitás 6 személy
  • Elektromos szervokormány (EPS)
  • Vontatási kapacitás 1 134 kg
  • Robusztus lökhárító eke vagy csörlő felszerelésének előkészítésével
  • 27" gumiabroncsok
  • 14" öntött kerekek

Motor típusaNégyütemű DOHC kéthengeres motor
Lökettérfogat999 cm3
Hajtásrendszer típusaPro-Lock On-Demand AWD/2WD/VersaTrac Turf Mode
Első felfüggesztésDupla A-karok
Első felfüggesztés útja25.4 cm
Hátsó felfüggesztésDupla A-karok, IRS
Hátsó felfüggesztés útja25.4 cm
Első/hátsó fékekhidraulikus, tárcsa / hidraulikus, tárcsa
ABSNem
Kerekek12" könnyűfém
Teljes járműméret (HxSZxM)386 x 158 x 193 cm
Hasmagasság30.5 cm
Tengelytáv287 cm
Száraz tömeg744 kg
Teljes hasznos teherbírás, beleértve a járművezetőt is738 kg
Első/hátsó csomagtartó/box kapacitás0 kg / 454kg
Vontatási kapacitás1134 kg
Névleges ülőhely-kapacitás6
Üzemanyag-kapacitás43 l
Elektronikus szervokormány (EPS)Igen
Motorfékrendszer (EBS)Nem
Aktív ereszkedésszabályozás (ADC)Nem
CsörlőNem
FényszórókHalogén

*a paraméterek a homologizációtól és a felszereltségi szinttől függően változhatnak.

Galéria