Kérjük, engedélyezze a JavaScript futtatását

Az offroad pályák királya

AZ ELSŐ SOROZATGYÁRTÁSÚ VERSENYGÉP AZ FIA SZABÁLYAI SZERINT!

Az RZR Pro R Factory az iparág első célzottan verseny UTV-je. Számítógépen modellezett űrvázas alvázát azzal a szándékkal tervezték, hogy az FIA T4, SCORE, Best in the Desert és Rally Raid osztályokban versenyezzen.

Motor ProStar Fury 2.0L

Az RZR Pro R Factory szíve a fogyasztói side-by-side modellek legerősebb motorja, a ProStar Fury 2.0L. Ez a szívó négyhengeres 225 lóerős. A nagyméretű, hátul elhelyezett hűtők és a Polaris Lubricants PS-4 Extreme prémium szintetikus motorolaj fokozza a teljesítményt, és lehetővé teszi a gyári motorosok számára, hogy a legnehezebb körülmények között is tovább nyomják a gépet.

Versenyre hangolt alváz

A sivatagi fenevad Az RZR Pro R Factory készen áll a világ összes versenyére, köszönhetően a nagy szilárdságú, könnyű váznak, a FOX 3.0 Live Valve X2 Internal Bypass lengéscsillapítóknak és a versenyre hangolt DYNAMIX DV rendszernek. Emellett 35 colos BFGoodrich gumiabroncsok borítják, amelyek maximalizálják a teljesítményt, miközben biztonságosan állnak az exkluzív Bead Grip technológiával ellátott Method Race kerekeken.

Készen áll minden versenyre

A nagyméretű, hátul elhelyezett hűtők és a Polaris Lubricants PS-4 Extreme prémium szintetikus motorolaj fokozza a teljesítményt, és lehetővé teszi a gyári versenyzők számára, hogy a gépet még a legkeményebb körülmények között is tovább fokozzák. Ráadásul a versenyre kalibrált hajtáslánc versenyre hangolt sebességváltóval maximális teljesítményt nyújt. A nagy szilárdságú, mégis könnyű anyagok ezután növelik a teljes teljesítmény-súly arányt.

s

RZR Pro R Factory