Kérjük, engedélyezze a JavaScript futtatását

LEGKELENDŐBB SIDE-BY-SIDE

ROBUSZTUS KONSTRUKCIÓRA ÉPÜL

Szeretne lovagolni és élvezni az időt az úton a legénységével? Ezért terveztek mérnökeink egy olyan tartós gépet, amely mindig veled lesz. A tartósságra, a védelemre és egy olyan gép megalkotására összpontosítottak, amelyet öröm birtokolni.

MEGBIRKÓZIK A NEHÉZ TEREPVISZONYOKKAL

Az új, 25%-kal merevebb futómű jobb mozgékonyságot, jobb illeszkedést és kivitelezést, valamint alacsonyabb járműzajt biztosít az élvezetesebb utazás érdekében. Az újratervezett hajtáslánc erősebb féltengelyeket, hajtótengelyt és csapágyakat kínál a nagyobb megbízhatóság érdekében, így hosszabb ideig vezethet.

KÜLÖNLEGES VÉDELEM

A szabadalmaztatott alvázfedél védelmet nyújt a kritikus hajtáslánc- és motoralkatrészek számára. Az első lökhárító a gép elejét is védi az elemektől.

MINDIG KÉSZ

A 2x hosszabb olajcsere-intervallumoknak és a hűvösebb futású CVT-nek köszönhetően, amely meghosszabbítja a szíj élettartamát, több időt tölthet az úton, és kevesebbet a szervizben.

EGY LEGENDA ÚJJÁSZÜLETÉSE

A vadonatúj RZR XP-t úgy tervezték, hogy optimálisan kiegyensúlyozott futóművet és a teljesítmény, a felfüggesztés és az agilitás tökéletes kombinációját biztosítsa.

SIMA ÉS ÉRZÉKENY MEGHAJTÁS

Az új, alacsonyabb áttételezés segíti a ProStar motor egyenletes és érzékeny teljesítményét. Ez jobb kezelhetőséget biztosít nehéz és technikás terepen.

LEGYŐZI AZ AKADÁLYOKAT

A hagyományos láncos hátramenethez képest az új sebességváltós hátramenet további erőt biztosít, hogy magabiztosabban tolasson ki a technikailag kihívást jelentő útviszonyokból.

VÁLASSZA KI A TARTOMÁNYT

A vadonatúj RZR XP alacsonyabb első motorháztetővel és sárvédőkkel rendelkezik a jobb láthatóság érdekében, így szűk helyeken jobban láthatja a pályát, és jobban megválaszthatja a vonalát.

MAXIMÁLIS KÉNYELEM

Egész napos lovaglásra készült. Az új RZR XP-t a kényelemre és a kezelhetőségre helyezve a hangsúlyt, úgy terveztük, hogy a terepjárós kalandok napjai a lehető legjobbak legyenek.

SIMA UTÁS

Az alapoktól kezdve a kényelem érdekében tervezték, egy teljesen új, optimálisan hangolt felfüggesztéssel, amely 20" hasznos rugóutat biztosít a nehéz terepek kezeléséhez. Walker Evans Racing® lengéscsillapítókkal kombinálva a jobb agilitás, vezethetőség és kezelhetőség érdekében.

KÉNYELEM AZ EGÉSZ SZEMÉLYZET SZÁMÁRA

Az újratervezett utastér sportos üléspozícióval, valamint az ülés és a kormánykerék állításával maximális kényelmet biztosít az egész napos túrázáshoz.

KALANDRA FELKÉSZÜLVE

Ha egynapos kirándulást tervez, készüljön fel. A teljes hosszúságú ajtókkal, az önleeresztő padlóval és a rendelkezésre álló sporttetővel az RZR XP úgy készült, hogy távol tartsa az elemeket. A rendelkezésre álló, jellegzetes LED-es fényszórók és a környezeti belső világítás biztosítja, hogy a naplemente után is folytatódjon a túra.

s

RZR 64 XP Sport EPS

T1b

Szilárd konstrukcióHétköznapi kényelemLegendás teljesítmény

  • ProStar 1000 Gen 2 motorNégyütemű DOH kéthengeres motorElektronikus üzemanyag-befecskendezésElektromos szervokormányWalker Evans® 16 pozícióban állítható felcsúszó lengéscsillapítókElőső lökhárító és teljes alvázburkolatMagasságban állítható kormánykerékTrue On-Demand AWD / 2WTeljes ajtókLED fényszórók50,8 cm hasznos emelési magasság35,5 cmHátsó csomagtartó kapacitása 136 kgTURF üzemmód.

MotorProStar 1000 Gen 2
Motor típusaNégyütemű DOHC kéthengeres motor
Lökettérfogat999 cm3
Teljesítmény112 k
Hajtásrendszer típusaHigh Performance True On-Demand AWD/2WD / Turf Mode
Első felfüggesztésDupla A-karok
Első felfüggesztés útja40.6 cm
Hátsó felfüggesztésVontatókarok stabilizátorral
Hátsó felfüggesztés útja45.7 cm
Első/hátsó fékekhidraulikus, tárcsa / hidraulikus, tárcsa
ABSNem
Első gumiabroncsok29x9-R14
Hátsó gumiabroncsok29x11-R14
Kerekek14" könnyűfém
Teljes járműméret (HxSZxM)308,1 x168,7 x 183,7 cm
Hasmagasság35.5 cm
Tengelytáv228.6 cm
Száraz tömeg719 kg
Üres tömeg828 kg
Teljes hasznos teherbírás, beleértve a járművezetőt is336 kg
Első/hátsó csomagtartó/box kapacitás0 kg / 136kg
Vontatási kapacitás682 kg
Fékezetlen pótkocsi vontatási kapacitása600 kg
Névleges ülőhely-kapacitás2
Üzemanyag-kapacitás40 l
Elektronikus szervokormány (EPS)Igen
Motorfékrendszer (EBS)Nem
Aktív ereszkedésszabályozás (ADC)Nem
CsörlőNem
FényszórókElső és hátsó LED akcentusvilágítás

*a paraméterek a homologizációtól és a felszereltségi szinttől függően változhatnak.