Kérjük, engedélyezze a JavaScript futtatását
##### stroj

HA SZERETNEK MOTOROZNI, SZERETNI FOGNAK VEZETNI IS

BEMUTATKOZIK A VADONATÚJ RZR 200

Fiatal versenyzője mostantól a vezetőülésből tapasztalhatja meg a legjobb terepjárók legjobbjait, miközben Ön nyugodtan pihenhet, tudván, hogy az iparág vezető biztonsági és technológiai funkciói veszik körül. Adja meg nekik a szabadságot, amire mindig is vágytak - és ők megmutatják önnek a szükséges önbizalmat. Ifjúsági RIDE CONTROL Geo-fencinggel és sebességkorlátozással Teljesen új Helmet Aware technológia 180 köbcentiméteres EFI motor 24"-os gumiabroncsok 7" első és hátsó felfüggesztési út 10" hasmagasság Kemény ajtók LED fényszórók és hátsó lámpák Tartozék integráció

TELJESEN ÚJ HELMET AWARE TECHNOLÓGIA

Az RZR 200 EFI két sisakkal és egy csatlakoztatható Bluetooth jeladóval felszerelve. A Ride Command alkalmazás segítségével a szülők előre beállíthatják a jármű vezérlését, hogy a jármű ne induljon el, ha a jeladó a jármű mérőtávolságán kívül van, így biztosítva, hogy a szórakozás mindig sisakkal legyen párosítva.

DIGITÁLIS SEBESSÉGKORLÁTOZÁS

Biztosítsa, hogy a gyerekek a koruknak, tapasztalatuknak és terepviszonyoknak megfelelő sebességgel haladjanak, a maximális sebesség egyszerű beállításával a Youth Ride Control segítségével, amelyet a Ride Command alkalmazásból kezelhet. A szülők még látótávolságon kívül is könnyedén ellenőrizhetik a sebességet.

GEOFENCING

Tartsa gyermekeit biztonságos paraméterek között a határok gyors beállításával és ellenőrzésével. Állítson be sebességhatárokat a földrajzi kerítéssel körülzárt területen belül és kívül.

SZÜLŐBARÁT BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az RZR 200 EFI-vel a szülők nyugodtan pihenhetnek abban a tudatban, hogy gyermekeiket iparágvezető biztonsági és technológiai funkciók veszik körül.

TARTSD ŐKET SZEM ELŐTT

A Ride Command alkalmazás segítségével működtetett Youth Ride Control lehetővé teszi a szülők számára a sebesség szabályozását és a korlátok beállítását, így a szülők örömmel segíthetik gyermekeiket a sportba való beilleszkedésben, miközben a tudásszintjüknek megfelelő vezérlést állítanak be. A funkcionális sebességmérő biztosítja, hogy a vezetők jól láthassák sebességüket, miközben a szülők akkor is nyomon követhetik a sebességet, amikor nincsenek szem előtt.

KÖTELEZŐ BUKÓSISAK

A teljesen új Helmet Aware technológiával biztos lehet benne, hogy a vezető fejvédőt viselnek. A jármű az induláshoz érzékeli, hogy a lovasok viselnek-e sisakot, így a szórakozás nem marad nyugalom nélkül. 2 sisakot tartalmaz.

TELJES KÖRŰ VÉDELEM

Az RZR 200 EFI alapfelszereltségként kemény ajtókkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, miközben gondoskodnak arról, hogy ők bent maradjanak, minden más pedig kint maradjon.

EGY GÉP, AMELY KÉSZEN ÁLL A TÖBBRE

Adja meg nekik a szabadságot, amire mindig is vágytak - és ők is megmutatják a szükséges önbizalmat.

BIZALOMGERJESZTŐ TELJESÍTMÉNY

A 180 köbcentiméteres EFI motor biztosítja a gyerekek számára a szükséges teljesítményt, hogy lemaradás nélkül boldoguljanak a változatos terepviszonyokkal.

EGYENLETES VEZETÉS EGYENETLEN TEREPEN

A független hátsó felfüggesztés élvezetessé és biztonságossá teszi a terepen való közlekedést. Az elöl és hátul 18 cm-es rugóúttal rendelkező felfüggesztés a legnehezebb tereppel is megbirkózik.

TARTSA TÁVOL MAGÁT AZ AKADÁLYOKTÓL

A kettős első A-karok nagyobb képességet biztosítanak a gépnek a sziklák és kátyúk kezelésére, így az út egyenletes és a gép mozgásban marad.

TAPADÁS BÁRMILYEN TEREPEN

A 24"-os gumiabroncsok segítenek a gyerekeknek, hogy a farmon a sárban való lovaglástól a földutakon való stabilan tartásig, így ez a jármű képes kezelni a különböző típusú terepviszonyokat.

A KALAND MEGOSZTÁSÁRA KÉSZÜLTEK

Az utasülés lehetővé teszi, hogy gyermekei megosszák a kalandot barátaikkal és családtagjaikkal.

MINDEN KORBAN MENŐ

Az RZR 200 a 10 és 16 év közötti gyerekeknek kínálja a teljesítményt és a készségeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy folyamatosan fejlődjenek a volán mögött. A szülők a gyermek képességeinek megfelelően állíthatják be a végsebességet.

SOHA NE AKADJON FENN

Nagy, 25,4 cm-es hasmagasságának köszönhetően az RZR 200 kiválóan kezeli a nyílt terepet és a terepjáró utakat.

s

RZR® 200 EFI

Homologizáció

  • 10 éves és idősebb gyermekek számára
  • Elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI)
  • Szülői sebességzár
  • Biztonsági övek és hálók
  • Védőketrec
  • Állítható kormánykerék és vezetőülés
  • 2 gyermek sisak és DVD kézikönyv

Motor típusa4 ütemű egyhengeres
Lökettérfogat169cc cm3
ÜzemanyagrendszerElektronikus üzemanyag-befecskendezés
ÁtvitelAutomatikus PVT F/N/R; O-gyűrűs lánc
Hajtásrendszer típusa2WD
HűtésVentilátor
Első felfüggesztésKettős A-kar
Első felfüggesztés útja17.8 cm
Hátsó felfüggesztésVontatókarok stabilizátorral
Hátsó felfüggesztés útja17.8 cm
Első/hátsó fékekHidraulikus tárcsa / Hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok24x8-R12
Hátsó gumiabroncsok24x10-R12
Kerekek12" acél
Teljes járműméret (HxSZxM)225,6 x 121,9 x 151,2 cm
Hasmagasság25.4 cm
Tengelytáv165.1 cm
Száraz tömeg334 kg
Teljes hasznos teherbírás, beleértve a járművezetőt is170 kg
Első/hátsó csomagtartó/box kapacitás0 kg / 23kg
Névleges ülőhely-kapacitás2
Üzemanyag-kapacitás9.5 l
FényszórókLED fényszórók és hátsó lámpák

*a paraméterek a homologizációtól és a felszereltségi szinttől függően változhatnak.